Tisk a kopírování    │    Letáky, vizitky, kalendáře ...    │     IT Technika - servis a prodej    │    Kontakt

Tisk a kopírování

Barevně i černobíle

Dokončovací práce

U vytištěných dokumentů můžeme provést:
  • ořez, bigování a falcování
  • kompletaci
  • vazbu
  • laminování

• Ořez dokumentů, bigování a falcování

Může se jednat o rozřezání na menší A formát, ořez dle ořezových značek. Maximální velikost formátu k ořezu je A3.
    Bigování = knihařská technika u silnějších materiálů, které se potřebují ohnout. Tlakem se v požadovaném místě vytvoří rylka a papír lze bez vedlejšího poškození ohnout.
    Falcování = obdobná tiskařská technika, používá se pro papíry nižší gramáže

Kompletace

Vytištěné dokumenty můžeme zkompletovat

Vazba

Nabízíme několik druhů od klasického sešití sponkou nebo sponkami (tzn. vazba V1), přes dva druhy svázání do plastových hřbetů (klasický hřbet nebo snadno rozebíratelný díky otevíratelnému hřbetu vazby).

Laminování

Vyšší odolnost vůči vlhkosti a prašnosti dosáhnete závěrečnou laminací dokumentů. Používáme laminaci za tepla do maximální velikosti formátu A3, do fólii tloušťky 100 mic (v provedení mat i lesk). Pro formáty A4 lze použít i samolepící lamino nebo s předděrovaním pro snadnější zakládání do pořadačů

JKV cz - Trade&Logistic s.r.o.
    Komenského 52, 750 02  Přerov

www.jkv.eu

Provozní doba:
    Po-Pá: 8:30-12:00, 12:45-17:00

2015(c) JKV cz - Trade&Logistic s.r.o.